Tänker inte längre lika mycket på slutet…

För ett tag sedan var jag mycket deppig och visste inte om jag ville leva eller då. Ja, det vet du som har läst och följt mina inlägg. Numera är det inte så längre, utan jag känner mig mycket gladare och mera positiv. Jag tror också att det hela beror på två saker. Det första är att jag fått ett nytt arbete som är mera flexibelt än tidigare och det andra är att jag faktiskt träffat en ny pojkvän. Just nu känns faktiskt livet helt underbart. Jag tänker helt enkelt inte på döden längre, utan mera om vad det är jag kan hitta på i livet. Jag antar att det inte är något speciellt med mig, utan helt enkelt som det ska vara. Det var väl i så fall jag som var lite annorlunda tidigare.

Ska fira nyåret med min nya pojkvän

Som vanligt så besökte jag mina föräldrar till julen detta år, vilket är något jag gör varje år. Hur som helst satt vi där och hade roligt, samtidigt som min telefon ringde. Det var min nya pojkvän som mina föräldrar inte ens hade hört talas om ännu. Ja, det hela är faktiskt helt nytt. Vi har bara känt varandra i två månader, men allt känns redan helt perfekt. Blyg var han inte heller, utan frågade om han kunde dyka upp hos mina föräldrar och leverera min julklapp? Ja visst kunde han det tyckte jag. Han var mycket artig och belevad, vilket mina föräldrar gillade så mycket att han blev kvar för julmiddag och stannade långt fram på natten. Helt enkelt en perfekt dag.

Nu vill jag göra nyåret perfekt

Jag frågade naturligtvis vad vi skulle göra nyår, men han hade ju svar på det också. Han svarade bara att om jag var där så kunde han vara precis var som helst och vara lycklig. Ja, är det inte ett underbart svar. Jag smälter i alla fall när jag hör något sådant. Hur som helst vill jag göra honom glad och tänkte att det var dags för mig att ge en present. Han gillar kläder och är sportig, så kanske det skulle passa med några kläder från Reebook, Adidas eller kanske lite mera okända Fila. Jag tycker personligen att den sistnämnda är det som ser bäst ut på en man. Ja, nu vet ni att mitt nyår blir bra. Hoppas att ni får det lika härligt. Gott Nytt År!