Börjar känna att jag ska dö snart

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Kanske klagar jag för mycket på allt som händer. Är jag för negativ, eller har livet helt enkelt börjat jävlas ännu mera med mig? Ja, som sagt så vet jag inte. Jag har ju alltid haft problem med pollen när den tiden kommer varje år, men nu känns det som jag har ångest för något. Jag har helt enkelt börjat tänka på döden och att jag inte vill dö. Nu kommer naturligtvis många som läser denna blogg tänka att tjejen flippat ut totalt. Inte nog med att hon var lite knäpp innan, utan nu är det dags för hispan. Ja, dags att låsa in kärringen helt enkelt.

Min ångest har i alla fall lätt till att jag börjat kika på hur jag kan skydda mig och ta hand om mig. Bland annat så tänker jag då på hjärtattacker som jag tror är en av de vanligaste sakerna som människor dör av. Jag har då sett att det finns både portabla och stationära defibrillatorer som idag kan köpas av privatpersoner. Så dyra är de heller inte. Vad tycker du? Ja, jag frågar allmänheten här. Ska jag investera i denna pryl eller kommer jag att överleva min dödsångest i alla fall? Kanske är detta bara något tillfälligt som försvinner om några veckor eller månader.

Behöver jag verkligen tänka på döden?

Nu kommer vi också till den konstiga frågan om jag verkligen behöver, eller ska, gå och tänka på döden. Ja, du vet den där svartklädde mannen med lien som knackar på dörren. Jag menar, att jag är ju inte direkt lastgammal. Jag vet heller inte om detta är något helt normalt. Är det kanske så att alla människor i viss mån tänker på döden och vill skydda sig från detta. Ska i alla fall dra täcket över huvudet nu och fundera på skiten. Kanske sitter jag här nästa gång jag får lust att skriva, med en hjärtstartare på bordet. Vad gör inte toktanten för hon ska känna sig säker och sluta fundera på allt som eventuellt kan hända?