Sociala medier eller vadå

Det är intressant hur alla har börjat lägga ned väldigt mycket tid på hur de presenterar sitt liv på internet. Nu har det liksom börjat passera den gräns då folk inte längre lever liv, utan enbart lever för att leva sina liv på internet.

Vi kan ta att exempel: Nisse håller på att laga mat. Han är inte så bar men försöker iallafall. Nisse kokar pasta. Han plockar fram tomater ur kylskåpet. Nisse skär tomaterna i skivor. Nu är pastan klar. Nisse använder sitt durkslag för att hälla upp pastan. När pastan är fri från vatten så lägger han upp den på en tallrik. Därefter placerar han ut tomatskivorna på ett ypperligt estetiskt sätt. Ta-daaa! Nu tar Nisse ett kort som han lägger upp på Facebook. Världen får se hur duktig Nisse är som kan koka pasta och klyva tomater. Tummarna flyger i luften! Till höger och vänster! Nu har Nisse fått bekräftelse och blir glad. Nisse är en endorfinpundare.

Är det såhär det ska hålla på? Jag är iallafall trött på det. Nisse! Det är jättefint att du kokar pasta. Men jag bryr mig faktiskt inte!